Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2013 19:45 - СКРИТАТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕШКАТА РАСА - ОТ КЛАУС ДОНА
Автор: zdravkovec Категория: Изкуство   
Прочетен: Коментари: Гласове:
0



  СКРИТАТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕШКАТА РАСА - ОТ КЛАУС ДОНА   image Клаус Дона - Скритата история на човешката раса  image   Клаус Дона, австрийски изследовател на археологични обекти, заедно с Бил Райън от Проект Камелот и Проект Авалон.  На 20 февруари 2010 г. той прави едно изложение с диапозитиви на много от древните останки намерени по света, които съвсем умишлено не се споменават от представителите на науката. Тези археологични находки  сега се намират забравени и забутани в най - тъмните ъгълчета на неизвестното от съвременните историци..
image Ни тъй като са физически обекти и представляват  неопровержими доказателства  е трудно да бъдат отхвърлени. По време на дългогодишното си търсене на необясними археологически артефакти,  Заключението на Клаус Дона е ясно: "Ние не сме сами, а всъщност никога не сме били."
image В едно дълго пътуване с цел достигане на върха на това, което е известно като историята на човечеството, в това изложение от диапозитиви с продължителност около 47 минути, Клаус Дона намеква за много от загадките на нашето време.
image
Като например Атлантида, влечуги хуманоиди, Ануннаки, древни символи, древна наука, един древен език и  глобална цивилизация, и много други факти от историята на човешкият род , които не се споменават никъде.
image
    Публикувано от ALCYONE в 16:29 6 коментара: 



Гласувай:



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdravkovec
Категория: Изкуство
Прочетен: 26623
Постинги: 13
Коментари: 7
Гласове: 18
Архив